pencil marker phone phone arrow-right location house envelope mobile

Alert Senior Vellinge
040-15 20 80

Vi söker lokalvårdare för uppdrag hos företagskund

Om oss

Alert Senior är ett bemanningsföretag med inriktning på seniorbemanning. Verksamheten grundades 2014 och har idag kontor på ett 30-tal orter i Sverige. Vi erbjuder pensionärer varierande uppdrag både inom privat- och företagsmarknaden.

Om tjänsten

Alert Senior Malmö sydväst/Vellinge söker nu lokalvårdare och städpersonal till uppdrag i Malmö och Vellinge. Just nu söker vi i första hand personal till företagskund (i Malmö) men erbjuder även uppdrag inom privatsektorn. Som alltid hos Alert Senior erbjuds du flexibla arbetsdagar och väljer själv i vilken omfattning du vill arbeta, marknadsmässiga löner och du är givetvis fullt försäkrad från att du lämnar hemmet tills du kommer tillbaka.

Omfattning

Tjänsten är på 20-100% under perioden juli och augusti.

Kvalifikationer

Vi söker någon som har erfarenhet av lokalvård och som har goda kommunikationsfärdigheter. Som person är du social och positiv, självgående och du trivs med att arbeta i ett team. Ett stort plus om du har tillgång till bil.

Låter detta som något för dig? Ansök nu och bli en del av vårt härliga team!

Anmäl intresse

Fyll i ansökan nedan så tar vår platschef kontakt med dig eller ring oss direkt.

Ditt lokalkontor

Alert Senior Vellinge i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer