pencil marker phone phone arrow-right location house envelope mobile

Alert Senior Västerås
021-180 900

Ett varmt farväl och en spännande nystart på Alert Senior Västerås

Vad kan vi hjälpa dig med?

Efter tre och ett halvt år som platschef på Alert Senior Västerås tackar vi Levent för hans insatser och engagemang. Med stor glädje välkomnar vi Camilla som nu tar över ansvaret för Västerås och kringliggande områden. Camilla har redan varit en del av Alert Senior sedan tidigare, och vi ser fram emot att se hennes fortsatta framgång i denna utökade roll.

Levent har varit en uppskattad platschef för Alert Senior i Västerås i över tre år, och hans närvaro kommer att saknas. Under sin tid hos oss har Levent satt ett starkt avtryck, både hos våra kunder och våra seniora medarbetare.

”Det roligaste med jobbet har helt klart varit alla nöjda kunder man har träffat genom åren och all glädje som personalen gett,” säger Levent. Han beskriver även arbetet som platschef som flexibelt och givande. ”Jobbet har varit både flexibelt och självbestämmande, vilket har passat mig väldigt bra då man kan styra sina egna dagar.”

Nu lämnar Levent över stafettpinnen till Camilla, som sedan februari 2022 har varit platschef för Eskilstuna, Köping, Arboga och Kungsör. Camilla har varit en stark kraft inom företaget och ser nu fram emot att utöka sitt ansvarsområde till att omfatta även Västerås, Surahammar, Hallstahammar, Fagersta och Norberg.

”Att vara verksam inom Alert Senior är toppenkul – jag gillar mångsidigheten, variationen i mitt dagliga arbete samt kontakten med våra fantastiska seniorer och kunder!” säger Camilla. Hon beskriver sig själv som en glad och energisk person, bosatt strax utanför Västerås, där hon bor med sin man och husdjur. Med fem vuxna barn och en kärlek till sitt arbete, är Camilla redo att ta sig an de nya utmaningarna.

”Jag ser med spänning och entusiasm fram emot att jobba med mitt nya område, både vad gäller medarbetare och kunder! Extra roligt är det att jag får möjlighet att verka i min gamla hembygd, Norberg med omnejd.”

Vi på Alert Senior är glada över att ha Camilla som ny platschef och ser fram emot en fortsatt positiv utveckling under hennes ledning. Tack Levent för dina år av engagemang, och varmt välkommen Camilla till ditt nya, utökade uppdrag!

Alert Senior Västerås i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer