pencil marker phone phone arrow-right location house envelope mobile

Alert Senior Umeå
090-12 78 00

Alert Senior firar 10 år!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Alert Senior firar sitt 10-årsjubileum, grundarna Niclas Hagnäs och Niclas Ohlsson reflekterar över en resa fylld av innovation, utmaningar och framgångar. Med en passion för människor och en stark vilja att skapa något meningsfullt, har Alert Senior vuxit till att nu ha ett 30-tal kontor över hela Sverige. Vi intervjuar dem om deras resa, utmaningar och framtidsvisioner.

Alert Senior grundades av två eldsjälar med en passion för människor och en stark vilja att skapa något meningsfullt tillsammans. När de insåg att de kunde hjälpa en målgrupp som ville fortsätta arbeta efter sin pension, förstod de att de hade möjlighet att göra en betydande samhällsnytta. De såg potentialen i att skapa en affärsidé som inte bara skulle generera affärsmässig framgång, utan också ge pensionärer en meningsfull sysselsättning och bidra positivt till samhället. Niclas Ohlsson berättar om de tidiga åren:

”Vi gjorde allt för första gången,” säger Niclas Ohlsson ”Skapa en hemsida, paketera tjänster, marknadsföra varumärket för att hitta pensionärer och kunder – allt var en första gång för oss.” En av de första stora framgångarna kom 2015 när deras första franchisetagare, Kjell-Arne i Ängelholm, anslöt sig till konceptet. ”Hans verksamhet har gått riktigt bra och idag arbetar även hans son i verksamheten,” fortsätter Niclas.

Under de första åren drev Niclas Hagnäs och Niclas Ohlsson verksamheten själva, men de insåg behovet av att stärka teamet. De anställde 2021 en ekonom, Eva Käll, vars engagemang och kompetens bidrog till företagets utveckling. År 2022 klev Eva Käll in som delägare i företaget.

Nu är det tio år sedan verksamheten startade och de kan stolt blicka tillbaka på en imponerande resa med etablerade kontor över hela landet. Resan har inte alltid varit enkel, men deras framgångsrika koncept har lett till att de nu har ett 30-tal kontor i Sverige.

Från starten 2014 har Alert Senior vuxit och utvecklats. De har idag två egenägda kontor, ett i Västerås, där även huvudkontoret är beläget, och ett i Arvika samt 28 franchisekontor runt om i landet. Organisationen har också utökats med en marknadsspecialist, en administratör och en franchiseansvarig.

Om sin resa säger de själva: ”Resan har bara börjat men vi är såklart stolta över vår prestation så här långt.  Under 2019 och 2020 mottog vi utnämningen DI Gasell, vilket innebär att vi är ett av Sveriges snabbast växande företag. Vi är även sedan 2024 kollektivanslutna via Almega kompetensföretagen.”

Om framtidsplanerna berättar Niclas Hagnäs om deras strävan efter att hitta nya franchisetagare: ”Vi söker ständigt efter engagerade och passionerade individer som vill vara en del av vår växande kedja. Att bli franchisetagare hos Alert Senior innebär att man får möjlighet att driva sitt eget företag, men med stort stöd och vägledning från vår supportorganisation. Vi ser stor potential i att öka vår närvaro med fler franchisekontor runt om i landet.”

Niclas poängterar att deras framgång inte enbart bygger på ett starkt koncept, utan att det till stor del handlar om alla olika delar av företaget. ”Våra pensionärer är helt fantastiska och det är otroligt roligt att jobba tillsammans med dem,” säger han. ”Framgången bygger även på att vi har en starkt central organisation där alla arbetar mot samma mål.”

”Våra franchisetagare är en central del av vår framgång,” förklarar Niclas vidare. ”De delar vår vision och vår passion för att göra skillnad. Vi vet att med rätt team kan vi fortsätta att växa och utvecklas.” Niclas betonar att det är samtliga komponenter inom Alert Senior som varje dag bidrar till att göra företaget bättre. Han är övertygad om att det är detta samspel och den gemensamma strävan som gör att de kan fortsätta sin framgångsresa.

Med en stark grund och en engagerad organisation fortsätter Alert Senior att växa och göra skillnad i samhället. Deras framgång bygger på en genuin omtanke för människor och en vilja att leverera högkvalitativa tjänster. Det är ingen tvekan om att Alert Senior har en ljus framtid framför sig.

Alert Senior Umeå i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer