pencil marker phone phone arrow-right location house envelope mobile

Alert Senior Lund
046-512 84

JOBBA SOM PENSIONÄR-GRÄSKLIPPNING ÅKGRÄSKLIPPARE

Om oss

Alert Senior är ett bemanningsföretag med inriktning på seniorbemanning. Verksamheten grundades 2014 och har idag kontor på ett 30-tal orter i Sverige. Vi erbjuder pensionärer varierande uppdrag både inom privat- och företagsmarknaden.

Om tjänsten

Vi söker 2-3 alerta pensionärer med erfarenhet av gräsklippning med åkgräsklippare!På uppdrag av kund söker vi Dig som vill jobba 1-3 dagar i veckan med gräsklippning av större gräsytor. Du tycker om att jobba utomhus, är noggrann och har en positiv inställning. Du har lätt att samarbeta då Du kommer att ingå i ett erfaret team. Arbetstiden är förlagd mellan 7-16 på vardagar.

Du kommer att hantera en 140cm åkgräsklippare. Har Du erfarenhet av större gräsklippare är det en fördel men inget krav.Viss del övrigt grönytearbete kan förekomma.

Omfattning

Tjänsten är på 20-60% under perioden maj till oktober.

Kvalifikationer

Vi söker någon som har  erfarenhet av att hantera en åkgräsklippare bredd 140 cm. Har Du erfarenhet av större klippare är detta en fördel men inget krav. Som person är du social och positiv, och du trivs med att arbeta i ett team. Dy tycker självklart om att jobba utomhus.Låter detta som något för dig? Ansök nu och bli en del av vårt härliga team!

Anmäl intresse

Fyll i ansökan nedan så tar vår platschef kontakt med dig eller ring oss direkt.

Arbetstimmar*

Kryssa i hur många timmar du skulle vilja arbeta.

Ditt lokalkontor

Alert Senior Lund i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer