pencil marker phone phone arrow-right location house envelope mobile

Alert Senior Ludvika
0240-230 44

Välkommen till JAS-perioden: Den bästa tiden för att beskära träd och buskar!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Nu har vi officiellt nått fram till JAS-perioden, som omfattar juli, augusti och september. Det är de tre bästa månaderna för att beskära dina träd och buskar. Häckar som liguster och avenbok kan också behöva sin andra klippning för året nu.

Förutom beskärning av träd och buskar, är det också dags att klippa överblommade perenner. Genom att göra detta kan du få fler fina blommor senare under sommaren. Nävor, stäppsalvia och daggkåpa är några perenner som ofta blommar om efter att de klippts ner. När det gäller rosor, klipp ner grenarna någon decimeter över ett bladpar för att förlänga blomningen.

För att boosta ditt grönsaksland kan du använda de resurser du förmodligen redan har till hands. Gräsklipp är nämligen utmärkt som gödning och till täckning i grönsakslandet för att bevara fukten i marken.

Sommaren är en tid för återhämtning och njutning. Om du behöver hjälp med trädgårdsskötsel, hantverkstjänster eller städning, finns vi här för dig när du behöver oss. Vi kan också hjälpa till med att köra bort skräpet så att du kan fokusera på att njuta av sommaren.

Ha en fortsatt fin sommar önskar vi på Alert Senior!

Alert Senior Ludvika i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer